Hasse's födelsedag

Tillbringade hela dagen hos jasmine igår, efter som att hon fyllde. Helkul dag med massa skoj. Hoppas hon får ha de som bäst ända tills 100 !


we will never rest,til were all fucking dead

Just nu

IHEARTDROPDEAD!

Drop Dead clothing är nog definitvit en av mina favorit klädes märken. Hel sjukt vad snygga kläder de har. De e inte alla som vet men jo det är ju Oliver sykes från Bring me the horizons märke. Och jag tycker verkligen att ni ska gå in och kolla. http://iheartdropdead.com

Paint yourself better, and learn to live,

HALLO! Min dag va chill som vanligt. Grillat med familjen. cyklat runt, svalkat mig med en glass och bara njutit av den sköna solen. I morgon blir det helt tvärt om. jag ska möblera om hela mitt rum och städa, tvätta och stryka kläder. Imorgon ska jag göra min mamma stolt.


burnt tongues



Your demise är en av mina favorit band. Och den här låten tröttnar jag aldrig på. Aldrig!

Back at Hasse's

HELLO! Som sagt så har jag shoppat med Jasmine. Kul som vanligt men det blev inte alls mycket shopping.
Vi har sprungit fram och tillbaka i ungefär 2-3 timmar men en t-shirt blev köpt. Och nu sitter jag hos Jasmine och lyssnar på lite skrillex och pratar skit.
Btw besök hennes blogg!
http://withacurse.blogg.se/

Körtelfeber i sikte

Har legat i soffan med mobilen i handen i ca ..heladan. Jag har körtelfeber minsan. Och jag som hade planer på att mublera om mitt rum o städa, jag som älskar att städa hah. Men nu ska jag bara ladda upp tils imorgon. För då blir det shopping med min kära vän Hasse (som även kallas för jasmine)

INFO

Tjosan! Kom på att ni som inte har besökt min förra blogg vet ju inte vem jag igentligen e eller vad den här bloggen kommer att innehålla.

Jo jag heter Aryam Beyene och är världens skönaste människa! Älskar kläder ,musik , killar och framför allt vänner! Jag bor på landet utanför örebro. Och ibland undrar jag hur jag igentligen hamnade här?Aja men Musik som sagt är ett stort intresse. Jag har själv spelat piano och fiol. Och mitt liv e bombat med konserter och festivaler. Jag har inte ett specielt still med musik men jag har favorit artister och band precis som alla andra.Om ni undrar så lyssnar jag på Arctic Monkeys, Yearbook , Kapten Röd, skrillex, chelsea grin mm.Väldigt blandat altså. Sen har jag världens underbaraste vänner som jag umngås med aldeles för ofta. på fritiden (förutom att hänga med vänner) så syr jag en massa kläder och spelar litte fotboll och bara lever livet.

Känner att jag har avslöjat litte mycket men det finns sä himla mycket så detta får räcka tills nu.

ZOQ

Hejsan! Så äntligen har jag skaffat en ny blogg. Har haft en blogg som hette Aryam.blogg.se förut som jag hade i ca 1,5 år sen krasha den och la av helt enkelt. Men jag får verkligen hoppas på att ni följer den här minst lika mycket som den förra.
Cheers!

RSS 2.0